Skjære ned elgen selv i høst? Jakt & Fiskes kokk, Finn Edvin Hansen, viser deg hvordan. Elgen på dette bildet ble felt i Vegårdshei i 2009.

Slik parterer du elg og hjort

Hvorfor alltid overlate jobben til en annen? Jakt & Fiskes kokk Finn Hansen viser deg hvordan du skjærer ned storvilt i 40 trinn.
01. oktober 2019

Nederst i saken finner du en oversikt over hva de forskjellige delene av dyret bør brukes til.

Les også: Kjøttdeig og farse – fra fall til kvern og gryte.


Slik bruker du kjøttet


Les også: Helstekt hjortemørbrad med peppersaus.

Les også: Slik speker du vilt


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Mat

Mat:

Førstepremien

Uten fisk eller vilt i sekken, er det lett å tenke at turen ikke er komplett. I min verden er skogens gull førstepremien.

Mat

Stjernekokkens sankeguide

Han startet med å plukke kantareller. Siden har mesterkokk Nicolai Ellitsgaard fått stadig flere ville vekster på repertoaret.

Mat

Mat:

Fiskerens trøst

Skal man først svelge unna skuffelsen over ikke å få fisk, er blåskjell en venn i nøden.

Mat

På forsiden nå