Skjære ned elgen selv i høst? Jakt & Fiskes kokk, Finn Edvin Hansen, viser deg hvordan. Elgen på dette bildet ble felt i Vegårdshei i 2009.

Slik parterer du elg og hjort

Hvorfor alltid overlate jobben til en annen? Jakt & Fiskes kokk Finn Hansen viser deg hvordan du skjærer ned storvilt i 40 trinn.
01. oktober 2019

Nederst i saken finner du en oversikt over hva de forskjellige delene av dyret bør brukes til.

Les også: Kjøttdeig og farse – fra fall til kvern og gryte.


Slik bruker du kjøttet


Les også: Helstekt hjortemørbrad med peppersaus.

Les også: Slik speker du vilt


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Mat

Abbor tilberedt på bål:

Tusenbrødre

Sjelden har noe så lite betydd så mye for så mange.

Mat

Ny duo i Jakt & Fiskes matspalte

Fra utgave 6. i år tar kokk Tommy Østhagen og fotograf og journalist Audun Aagre over oppgaven med å inspirere alle våre matglade lesere med oppskrifter fra det ville Norge.

Mat

Lag et kongelig måltid med piggvar

Piggvaren er ankommet. Det blir fest. Fisken er svært velsmakende, med hvitt, delikat kjøtt. Jeg tror de aller fleste av mine gode kollegaer over det ganske land vil si at piggvar troner øverst på fisketronen.

Mat

På forsiden nå