– Den er stor! fastslår Arne Iversen.

Slik tar du sjø­ørreten i natte­mørket

Mens folk flest går til ro, trekker sportsfiskets feinschmeckere ut i nattas mulm og mørke – for å jakte elvas dronning. Men du skal ha gjort hjemmeleksa di for å lykkes med et stevnemøte der ute på brekket …
Lørdag, 20. juli 2019 - 9:16

Noen fluefiskere framholder nattfiske etter sjøørret som sommerens høydepunkt: Å snike langs ei elv i skumringen med enhåndsstang på jakt etter sølvskatter mens omgivelsene sakte skifter karakter, er det ultimate sportsfisket.     

Saken fortsetter under:

Utstyrstips


Best og størst i nord

Noen regioner i Norge har økende sjøørretbestander, andre opplever sjøørretkollaps.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

På forsiden nå