Forfatter og journalist Tom Stalsberg mener flere burde bli krenket av hvor dårlig det står til det med Moder Jord. Illustrasjon: Lars M. Aurtande

Nede for telling

Kom igjen dere unge, og dere kjendiser som lever av sladder og tøv. Kjør på, Mutter Jord trenger dere.
11. mai 2022

Hallo, først noen ord om sport. I år var det første gangen siden 1968 at denne skribent ikke har sett noe som helst fra et vinter-OL. Jeg orket rett og slett ikke. Jeg er lei toppidrettens pamper og idrettskorrupsjon.

Og, seinere i år, rett før jul (tenk på det da) skal fotball-VM arrangeres i Qatar. Kampen om den gjeve pokalen vil foregå på baner bygget av moderne slavearbeidere. Det blir første gang siden England vant i 1966 at denne fotballidiot ikke skal følge et VM i ball og kortbukser. Hadde det vært lov å banne på trykk, skulle jeg med store bokstaver ha nedtegnet følgende: FY FAEN. Men, det tar seg ikke ut i selveste Jakt & Fiske. Beklager.

Og veganere, skjerp dere, Moder Jord trenger ikke karse, men actionQuote Content…

OppgjørKjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Meninger

Kronikk:

Bekymringsmelding fra Hardangervidda

Hardangervidda er tilsynelatende et endeløst fjellområde som bl.a. huser Norges største nasjonalpark og Europas største villreinbestand. Men bildet er ikke uten riper.
Ketil Skogen ønsker en debatt om gjenutsetting velkommen. Illustrasjon: Lars M. Aurtande
Månedens ytring:

Fang og slipp - nok en gang

Ketil Skogen er lidenskapelig tørrfluefisker – og ønsker en debatt om «fang og slipp» velkommen.
Vår forvaltning av ville dyr kan ofte framstå som preget av inkonsekvens, politisk press og økonomiske interesser, skriver Ketil Skogen. Foto: stefanlinton og hotocech/iStockphot
Leserinnlegg:

Viltforvaltning og interessekamp

Ketil Skogen svarer på kritikk fra Ola Alme.

På forsiden nå