NJFF og Jakt & Fiskes matmedarbeider Anja Gutubakken Byles lover et spennende kokkeshow og tips og triks til god matlaging med vilt som ingrediens. Foto: Jo Straube

Lover matshow på Camp Villmark

NJFFs egen Anine Gutubakken Byles skal begeistre bak grytene når Camp Villmark starter denne uken.
27. april 2022

Det er ikke bare utstyr, bekledning og foredrag som får sin plass på årets villmarksmesse. Også foredlingen av råvarene fisk og vilt representerer, skal løftes fram.

Anine Gutubakken Byles er prosjektleder i NJFFs matsatsning og deler jevnlig sine oppskrifter i Jakt & Fiske. 

Her finner du noen av de siste oppskriftene Anine Gutubakken Byles har skrevet for Jakt & Fiske:


Lyrisk middag

Enkel turmat

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Mat

Vill mat med NJFF:

Enkel turmat

Dette er trolig den mest geniale måten å tilberede omelett på tur. Her får du en vri med speket elgpølse.

Mat

Fersk sjøørret stekt i panne rett på svaberget. Som tilbehør kan du prøve asparges og pasta du kokte kvelden i forveien. Foto: H2W STUDIO
Oppskrift på sjøørret:

Over bekken etter saltvann

Tiden er moden for å knipe en sølvblank sjøørret. Og du trenger ikke ha dårlig samvittighet for å nyte den i strandkanten.

Mat

Av hjertens lyst

Hjertet er et sentrum for livsfunksjonene og et symbol på kjærlighet. På kjøkkenbenken bør det behandles deretter.

Mat

På forsiden nå