Vill øl og vill mat

Eksplosjonen av mikrobryggerier og tilgangen på håndverksøl har endret nordmenns oppfatning av hva man kan få ut av humle og malt. Jakt & Fiske tar ølet på alvor, og har testet 16 slag til en vill meny.
26. oktober 2018
Historien om norsk øl starter ikke med skjeggete hipstere på Grunerløkka, men med Gulatingsloven og på gårder i hele landet.

Knut Albert Solem

«Øl, øl, og mere øl!», sang 3 Busserulls, og jommen fikk de rett. Eksplosjonen i mikrobryggerier og håndverksøl har blitt en landeplage som fullstendig overskygger skiva Piker, vin og 3 Busserulls sju uker på VG-lista i 1985.

Smakspanalet:


Norsk øl - Norsk mat.


Øltyper i testen:


Nå, til saken - ØL:

















Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Mat

Nå blir det vilt mye mat i NJFF

NJFF satser på villmat og har som mål å bli Norges ledende kunnskapsformidler på høstbare naturressurser.

Mat

Abbor tilberedt på bål:

Tusenbrødre

Sjelden har noe så lite betydd så mye for så mange.

Mat

Ny duo i Jakt & Fiskes matspalte

Fra utgave 6. i år tar kokk Tommy Østhagen og fotograf og journalist Audun Aagre over oppgaven med å inspirere alle våre matglade lesere med oppskrifter fra det ville Norge.

Mat

På forsiden nå