Jakta på stålosen

Noen ganger står det – andre ganger går det. Før frokost har vi sett tolv elger. En time seinere har vi hatt to loser og har to kalver på hengeren. Vi hang på tre sørlendinger og to jämthunder i elgtette Åfjord i Sør-Trøndelag i jakta på stålosen …
08. oktober 2018

Ei elgku med en fin kalv beitet i kløverenga tidligere i morges. Mens vi har spist frokost har de trukket av jordet. Jaktleder Tommy Ågedal utstyrer sine to jämter med hvert sitt halsbånd mens han vurderer det kuperte skogsområdet bak grasjordet.

– Jeg gir ham tre minutter.

Når elgen står

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Jakt

Bukkejakt:

Våryr i Hampshire

Titusener av fotballsupportere tar i et normalår en langweekend i England for å se favorittlaget i Premier League. Andre tar turen over Nordsjøen for å kikke etter råbukk …

Jakt og Fiskesenteret tilbake for fullt

– Regjeringens beslutning om nedstengning av landet 12. mars, var det verst tenkelige tidspunktet på året for oss. Det var bare to dager før den viktigste kurshelga gjennom hele året, sier daglig leder Anders Storm Nilsestuen på Jakt og Fiskesenteret.

Stabilt antall ulv i Norge

I vinter ble det registrert 103–106 ulver i Norge. Antallet er uendret fra i fjor.

På forsiden nå