Annonse

Oppskrift || Coleslaw

Hjemmelaget coleslaw er et helt fantastisk tilbehør til sikburger. anbefales på det sterkeste.
Hjemmelaget coleslaw er et helt fantastisk tilbehør til sikburger. Anbefales på det sterkeste.

Hjemmelaget coleslaw

Coleslaw er et perfekt tilbehør til både fisk og vilt. Det passer veldig godt til grillmat, men egner seg også til annen middagsmat.

Publisert Sist oppdatert

Denne populære salaten består primært av majones, kål og revet gulrot, men det finnes mange variasjoner av oppskriften. Både rødkål, ananas og eple blir brukt. Noen tilsetter hvitvinseddik, mens andre sløyfer det. Du kan også lage en spicy versjon der du enten tilsetter litt sriracha eller chilipulver.

Ingredienser til 4 personer:

    • 1 stk. gulrot
    • 1 stk. grønt eple
    • 0,5 stk. lite kålhode
    • 0,5 stk. rødløk
    • 175 g majones
    • 3 ss lettrømme
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 ss eplecidereddik
    • 0,5 ts salt
    • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell gulroten og eplet, og riv dem med et rivjern.
  2. Del hodekål og rødløk i tynne og korte strimler.
  3. Ha grønnsakene over i en bolle og tilsett majones, lettrømme, sitronsaft og eplecidereddik.
  4. Rør det hele godt sammen og smak til med salt og pepper.

PSST! Denne passer forresten ekstra godt til burger! Har du prøvd å lage burger av sik før?

Powered by Labrador CMS