Enkel turmat

Dette er trolig den mest geniale måten å tilberede omelett på tur. Her får du en vri med speket elgpølse.
13. april 2022

Omelett i pose er både godt og lettvint på tur. Det byr også på mulighet til å lage individuelle omeletter, der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best. Genialt, rett og slett.

Ingredienser til 4 personer

1 paprika
2 vårløk
16–20 skiver speket elgpølse 8 egg
2 dl revet ost
Salt og pepper
4 lynlåsposer

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Mat

Har du prøvd stekt lysing med paprika og ramsløkrømme? Foto: H2W Studio
Matoppskrift:

Stekt lysing med ramsløk-rømme

Noen ganger kan man kjenne på ekte glede over andres dumhet.

Mat

Sandflyndre egner seg godt til panering, skrive vår matskribent. Foto: Anine Gutubakken Byles
Oppskrift:

Helt sprø sandflyndre

Filetert sandflyndre egner seg ekstra godt til panering. Filetene er små og derfor perfekte i størrelsen, og med japansk pankomel blir de ekstra sprø og gode.

Mat

Å lære seg å lage buljong er både godt – og god utnyttelse av viltkjøttet. Foto: H2W Studio
Matoppskrift:

Det er kraft i god buljong

Om du bare ser for deg en brun terning når du hører ordet buljong, vet du ikke hva du går glipp av.

Mat

På forsiden nå