Enkel turmat

Dette er trolig den mest geniale måten å tilberede omelett på tur. Her får du en vri med speket elgpølse.
13. april 2022

Omelett i pose er både godt og lettvint på tur. Det byr også på mulighet til å lage individuelle omeletter, der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best. Genialt, rett og slett.

Ingredienser til 4 personer

1 paprika
2 vårløk
16–20 skiver speket elgpølse 8 egg
2 dl revet ost
Salt og pepper
4 lynlåsposer

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Mat

NJFF og Jakt & Fiskes matmedarbeider Anja Gutubakken Byles lover et spennende kokkeshow og tips og triks til god matlaging med vilt som ingrediens. Foto: Jo Straube
Camp Villmark:

Lover matshow på Camp Villmark

NJFFs egen Anine Gutubakken Byles skal begeistre bak grytene når Camp Villmark starter denne uken.

Mat

Fersk sjøørret stekt i panne rett på svaberget. Som tilbehør kan du prøve asparges og pasta du kokte kvelden i forveien. Foto: H2W STUDIO
Oppskrift på sjøørret:

Over bekken etter saltvann

Tiden er moden for å knipe en sølvblank sjøørret. Og du trenger ikke ha dårlig samvittighet for å nyte den i strandkanten.

Mat

Av hjertens lyst

Hjertet er et sentrum for livsfunksjonene og et symbol på kjærlighet. På kjøkkenbenken bør det behandles deretter.

Mat

På forsiden nå