Annonse

Oppskrift || Fiskegryte med sei

Her ser vi resultatet etter at du lager sei i en fei!
Her ser vi resultatet etter at du lager sei i en fei!

Fiskegryte med sei

Denne smakfulle og sunne middagen med sopp og sei, lager du en enkelt i en fei. Server gjerne med ferskt brød ved siden av.

Publisert Sist oppdatert

Slik gjør du:

Ingredienser

    • 1 stk rødløk
    • 250 g sopp
    • 1 ss smør
    •  5 dl fiskekraft
    • 400 g perlepoteter
    • 1 stk søt paprika
    • 0.25 stk purre
    • 3 dl kremfløte
    • 3 ss lettrømme
    • 1 ts salt
    • 1 ts pepper
    • 2 ts karri
    • 2 ts paprikapulver
    • 800 g seifilet
    • 300 g reker i lake
  • Finhakk løken og del soppen i skiver.
  • Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og fres løken og soppen til de er gylne.
  • Ha soppen og løken over i en gryte sammen med fiskekraften og perlepotetene.
  • Del paprika og purre i skiver og ha det over i gryta. La gryta putre på svak varme – til potetene er møre.
  • Tilsett fløte og lettrømme, og krydre med salt, pepper, karri og paprikapulver. La det putre på middels varme.
  • Del seifileten i middels store biter, og ha over i gryta sammen med rekene. La det putre i cirka 8–10 minutter.
Powered by Labrador CMS