Annonse

Vill mat med NJFF

Enkel turmat

Dette er trolig den mest geniale måten å tilberede omelett på tur. Her får du en vri med speket elgpølse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Omelett i pose er både godt og lettvint på tur. Det byr også på mulighet til å lage individuelle omeletter, der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best. Genialt, rett og slett.

Ingredienser til 4 personer

1 paprika
2 vårløk
16–20 skiver speket elgpølse 8 egg
2 dl revet ost
Salt og pepper
4 lynlåsposer

Slik gjør du:

Hjemme:

Finhakk paprika, vårløk og elgpølse.

Ha to egg, revet ost og grønnsaker i hver pose. Krydre med salt og pepper, og rist posene godt.

Forslag til annet fyll i omeletten: Restekjøtt, løk, tomater, sopp, poteter, purre, bacon, pølse.

Ha posene i en matboks, pakk sekken og kom deg på tur.

På tur:
Fyr opp en kjele med vann på primusen på middels sterk varme.

Ha posene med omelett i kjelen. Det kan hende du kun har plass til to av gangen, det kommer an på hvor stor kjelen er.

La posene ligge i cirka 12–15 minutter.

Åpne posen og ta ut omeletten. Server gjerne med litt godt brød.


Powered by Labrador CMS