Camp Villmark
Lover matshow på Camp Villmark
NJFFs egen Anine Gutubakken Byles skal begeistre bak grytene når Camp Villmark starter denne uken.
Denne artikkelen er over ett år gammel.
Det er ikke bare utstyr, bekledning og foredrag som får sin plass på årets villmarksmesse. Også foredlingen av råvarene fisk og vilt representerer, skal løftes fram.
Anine Gutubakken Byles er prosjektleder i NJFFs matsatsning og deler jevnlig sine oppskrifter i Jakt & Fiske.
– Jeg gleder meg til å vise frem hvor fantastisk og bærekraftig viltkjøttet er sammen med mesterkokkene Svein Jæger Hansen og Joar Søhoel. Jeg slår dessuten et slag for viltkjøttdeigen, og ser frem til å dele to spennende oppskrifter der kjøttdeig av rådyr har hovedrollen med en asiatisk vri, sier Byles.
Hun har per i dag laget 185 oppskrifter for NJFF.
Lørdag skal kokketrioen vise sine signaturretter laget med rådyr, hjort og reinsdyr. Søndag står pølser av ymse slag på menyen, samt smarte triks om stykning av dyret og hvordan du bruker de ulike kjøttstykkene best mulig.
Her finner du noen av de siste oppskriftene Anine Gutubakken Byles har skrevet for Jakt & Fiske:
Lyrisk middag
Stekt lyr med pannestekte poteter, syltet rødløk og kremet spinat
Enkel turmat
Omelett i pose kombinert med brød og speket elgpølse