Annonse

Oppskrift || Tyttebæraioli

Tyttebæraioli

Dette tilbehøret er gir viltmaten det lille ekstra.

Publisert Sist oppdatert

Ingredienser

    4 porsjoner:

    1. 200 g lettmajones
    2. 2 dl rørte tyttebær
    3. 1 fedd hvitløk
    4. 1 ss sitronsaft
    5. 0.5 ts salt 1 ts pepper

Dette er et tilbehør som ikke bare smaker godt til gravet orrfugl, men som også passer perfekt i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. 

Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.

Slik gjør du:

  • Ha majones i en bolle sammen med de rørte tyttebærene.
  • Finhakk hvitløk og ha det over i majonesen. Tilsett sitronsaft, salt og pepper. Avslutt med noen friske tyttebær om du har.
  • Bland det hele godt sammen
Powered by Labrador CMS