En perfekt presset «kaffepuck» er klar til å skrus inn i tønna. Man kan bruke det meste, men espressomalt kaffe på nest fineste nivå er nok det beste. Delene bak er alt som trengs.
En perfekt presset «kaffepuck» er klar til å skrus inn i tønna. Man kan bruke det meste, men espressomalt kaffe på nest fineste nivå er nok det beste. Delene bak er alt som trengs.

Test av Wacaco Nanopresso

Tar du kaffen din like seriøst som valg av jakt- og fiskeutstyr, er denne «espressomaskinen» et aldri så lite funn.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel. Det er ikke sikkert at informasjonen som står i artikkelen stemmer lenger.

Det kreves mye trøkk og en passe dose finkvernede kaffebønner for å trylle frem en ekte espresso. Her skal en karamellaktige «crema perfetta» vake i vannfilmen i den lille espressokoppen.

Kanskje ikke like mandig i felt som svartkjele og bålkaffe, men du verden så himmelsk det smaker, og så mye fortere man kan lage en perfekt kaffekopp ala americano: En shot espresso + 3 deler varmt vann, så er du i mål.

Wacaco har for alvor posisjonert seg som den moderne jeger- og fiskers transportable kaffemaskinprodusent. Sist testet vi «skru-koppen» Pipamoka, som gir herlig presskannekaffe.

Kjære leser!

For å lese denne artikkelen må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.