Balansepilken klar for nok et nedslipp.

Varier pimpelfisket - få større abbor

Utnytt storabborens nysgjerrighet og gjør en vri på pimpelfisket i vinter. Da er du nærmest garantert store fiskeopplevelser på tynn line!
06. februar 2019

For mange er den blanke pimpelen og lyskroken agnet med maggot selve symbolet på isfisket etter abbor. Det foregår gjerne nært land, og resultatet blir deretter – småabbor. En og annen stor abbor kan selvsagt dukke opp, men etter hvert går du trolig lei all småfisken. Likevel ønsker vi ikke å forlate det lette og lite utstyrskrevende pimpelfisket hvor følsomheten er unik.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Fiske

Surna får mer vann

Surna på Nordmøre er det første av landets 53 nasjonale laksevassdrag som har gjennomført revisjon av vannkraftkonsesjonen. Elva får nå mer vann og riktigere vanntemperatur. – Dette er vi fornøyd med, sier Georg Solem, leder i elveeierlaget.

Bred støtte til Tana-fredningen

I sommer forbys alt fiske i Tanavassdraget, landets i særklasse største og viktigste lakseelv. Stengningen støttes av både lokale og tilreisende sportsfiskere.

Venter stort innsig av pukkellaks

Høsten 2019 var det rekordstore mengder pukkellaks i elvene i Troms og Finnmark. I sommer ventes det enda større innsig av den uønskete arten.

På forsiden nå