Bokanmeldelse

Boka «Fanget av naturen» er strålende servert fra PEPPER Publishing. Bildet er en sammensetning av to faksimilier fra boka.
Boka «Fanget av naturen» er strålende servert fra PEPPER Publishing. Bildet er en sammensetning av to faksimilier fra boka.

Strålende servert matbok for jegere, fiskere og sankere

«Fanget av naturen» er en smakfull matbok som løfter fram den fantastiske matressurser jegere, fiskere og sankere har tilgang på.

Publisert

Har du en ytrefilet av villrein i fryseren, vil jeg anbefale at du henter den opp, steker og serverer den med skorsonerrot og ripssaus. Retten er råvarebehandling på sitt beste, og funker like bra med en filet av rådyr, som jeg benyttet.

På polet spør du etter en Dom. Prieur-Brunet Santenay Rouge fra distriktet Bourgogne i Frankrike, som er anbefalt vin (Geir Salvesen).

Eller hva med å invitere jaktlaget på Elg Wellington? Filet Wellington er en klassiker fra 1900-tallet, hentet fram igjen og gjort verdenskjent av Gordon Ramsey. Utgangspunktet for hovedrett til fire personer er 500 g ytrefilet av elg, men ytrefilet av hjort er like greit.

Kjære leser!

For å lese denne artikkelen må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Powered by Labrador CMS