Vi har testet hengekøya Hennessy Safari Deluxe XXl. Det er absolutt en solid hengekøye verdt en nærmere titt. Anbefales særlig for deg som liker å sove med hunden i løse lufta. Foto: Alexander Schindler
Vi har testet hengekøya Hennessy Safari Deluxe XXl. Det er absolutt en solid hengekøye verdt en nærmere titt. Anbefales særlig for deg som liker å sove med hunden i løse lufta. Foto: Alexander Schindler

Test av Hennessy Safari Deluxe XXL

Hennessy produserte hengekøyer lenge før de svevende bananposene ble den nye landeplagen her hjemme, og de kan sine saker.
15. juni 2022

Gjelder mantraet «de gamle er eldst» også på køyefronten? Modellen Safari Deluxe XXL har i alle fall blitt brukt jevnt og trutt i over et år, og framstår som et godt og solid valg.

I pakken finner du en hengekøye med integrert myggnett, to skånsomme stropper å ha rundt treet, og en tarp du enkelt kan feste over toppsnora med to klips og så stramme opp med barduner. Plugger følger ikke med, så det må du kjøpe i tillegg.

Greit oppheng

Diagonalsøvn

Tilvenning

Hennessy Safari Deluxe XXL

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Davide Pedersoli Black Widow er en lett salongrifle med brytemekanisme og moderne skjefte i kunststoff. Med kikkertsikte og lyddemper er det et fint treningsvåpen. Foto: Olaf Schjøll
Småviltrifle du kan folde:

Test av Davide Pedersoli Black Widow

En småviltrifle kan være god å ty til når fjellrypa sitter løst. Denne lette folderifla får fint plass i rypesekken.
Test av Blaser B2 2-12x50 ic. Foto: Olaf Schjøll
Termisk tilpasning fra Blaser:

Test av Blaser B2 2-12x50 ic

Blaser B2 er en ny serie kortere kikkertsikter laget for å ruve mindre med frontmontert termisk kamera, men fungerer også fint uten.
Vi har testet den superlette pakkrammesekken Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack. Foto: Dag Slettebø
Superlett pakkrammesekk:

Test av Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack

Seek Outside Unaweep 6300 er en svært lett pakkrammesekk som balanserer fint i det krevende skjæringsfeltet mellom vekt, komfort og holdbarhet.

På forsiden nå