Medlemsblad – ikke menighetsblad

1. juni overtok undertegnede, inntil videre, redaktøransvaret i Jakt & Fiske. Det er en oppgave jeg går løs på med både entusiasme og respekt.
19. juli 2022

Vi skal levere meningsfullt innhold om aktiviteter du som NJFF-medlem har et lidenskapelig forhold til. Når vi ber om din oppmerksomhet, må det være substans i det stoffet vi bringer til torgs.

Da NJFF feiret 150 år i fjor, ble Jakt & Fiske med på festen uten blygsel, vel vitende om at vi foregrep begivenhetene en smule. NJFF ble stiftet i 1871, men den første utgaven av tidsskriftet kom ut i 1872, altså er det først i år vi kan skryte på oss å være 150 år. Noen ny, storstilt feiring har det ikke blitt, men jubileet sammenfaller med at vi har fått vår egen formålsbestemmelse. Det kan kanskje framstå som tørr materie, men stadfester noen svært viktige prinsipper som har avgjørende betydning for hva slags innhold du får servert i medlemsbladet.

Vår formålsbestemmelse stadfester noen svært viktige prinsipper som har avgjørende betydning for hva slags innhold du får servert i medlemsbladet.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Meninger

Kronikk:

Bekymringsmelding fra Hardangervidda

Hardangervidda er tilsynelatende et endeløst fjellområde som bl.a. huser Norges største nasjonalpark og Europas største villreinbestand. Men bildet er ikke uten riper.
Ketil Skogen ønsker en debatt om gjenutsetting velkommen. Illustrasjon: Lars M. Aurtande
Månedens ytring:

Fang og slipp - nok en gang

Ketil Skogen er lidenskapelig tørrfluefisker – og ønsker en debatt om «fang og slipp» velkommen.
Vår forvaltning av ville dyr kan ofte framstå som preget av inkonsekvens, politisk press og økonomiske interesser, skriver Ketil Skogen. Foto: stefanlinton og hotocech/iStockphot
Leserinnlegg:

Viltforvaltning og interessekamp

Ketil Skogen svarer på kritikk fra Ola Alme.

På forsiden nå