Annonse

Test av Basisfot gnagsårsokk

Gnagsårsokk med belagt gel er svært effektiv i kampen mot gnagsår.

Botemiddel mot gnagsår

Sliter du med gnagsår? Da kan denne spesialsokken fra Basisfot være løsningen.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

De fleste har opplevd gnagsår. For noen forekommer det sjelden, for andre oppstår problemet rett som det er. Er du i sistnevnte kategori, blir du til slutt lei av Compeed og sportstape – i hvert fall på lengre turer. For meg ble løsningen Basisfot gnagsårsokk. Jeg ble overbevist allerede etter første tur. Nå har jeg brukt denne typen sokker i tre år, og er fortsatt like fornøyd.

Gel

Gnagsårsokken er dekket med en tynn og mykgjørende gel-hinne på innsiden, dette gjør at den både beskytter eksisterende gnagsår, og virker forebyggende mot nye.

Dra den rett på foten, og bruk en vanlig sokk utenpå. Det er viktig at gnagsårsokken sitter godt, slik at den ikke sklir. Går du lange turer, kan du oppleve at sokken drar seg litt hit eller dit. Et tips for å unngå dette, er å feste den med en elastisk tape. Selv bruker jeg Norgesplaster kinesiologitape.

Holder en uke

Etter bruk, vaskes de i lunkent vann med nøytral såpe for så å lufttørke. Jeg kunne ønsket meg noe lengre holdbarhet. Sokkene holder til omtrent sju lange turer før de er utslitt. Prismessig blir det ikke billigere enn f.eks Compeed, men for meg har disse sokkene vist seg som et bedre og enklere alternativ.

Basisfot gnagsårsokk

PRODUKTFAKTA: Gnagsårsokk med gel-belagt innside. Inneholder ikke latex. Finnes i størrelsene S, M og L.

LEVERANDØR: Basisfot AS, www.basisfot.no

PRIS: kr 239,- per par

KARAKTER: 5

Powered by Labrador CMS