Annonse

Test av Swedteam LynxWool Shirt

Test av skjorte Swedteam Lynx Wool Shirt.

Finstas fra Swedteam

Swedteam kommet opp med et godt alternativ til den tradisjonelle Canada-skjorta.

Publisert Sist oppdatert

Mellomlagsleieren er gjerne delt i to. Den ene siden foretrekker skjorter, den andre genser eller jakke av ull, fleece eller dun. Så også med bladets lille testpanel.

Med denne modellen fra Lynx, fryser du i hvert fall ikke. Skjønt, betegnelsen ullskjorte er ikke helt dekkende med tanke på stoffmiksen. Jo da, det er overvekt av ull (60 prosent), resten er polyester. Det gir høy slitestyrke, samtidig som den gode «ullfølelsen» er beholdt.

Solid og snasen

«Gaupa» er en solid skjorte med trykknapper som kommer i henholdsvis grønnsort og oransjesort utførelse med en diskré logo på brystlommen. Det er lov å skryte litt av Swedteams designteam, som unektelig har funnet en viss schwung. 

En (vanlig) skjorteknapp i splitten på ermene tillater god oppbrett, selv om du har omfangsrike underarmer. Nederst har ermene trykknapper med to justeringsalternativer.

Med Lynx Wool har Swedteam kommet opp med et godt alternativ til den tradisjonelle Canada-skjorta. Til og med testpanelets skjorteskeptiker har motvillig måttet innrømme at ei skjorte som mellomlag kan ha noe for seg.

Swedteam LynxWool Shirt

Pen skjorte i ullmiks

Vekt: 490 gram 

Farger: Grønn eller oransje med sorte ruter

Stoff: Ull og polyester

Størrelser: S – 3XL 

Pris: kr 995,-

Leverandør: Swedteam 

Kort oppsummert

Pluss

  • Fin passform og moderne uttrykk

  • Robuste trykknapper i metall

Minus

  • Polyester kan lukte svette med tiden
  • Karakter: 5

Powered by Labrador CMS