Annonse

Test av klistrelapper til kjøttmerking

Flotte klistrelapper som hjelper deg med å markere viltkjøttet.

Proff kjøttmerking

Disse klistrelappene hjelper deg å holde orden i fryseren etter jakta. 

Publisert

Vi som høster av naturens overskudd, har tilgang på verdens fineste råvarer. Da er det om å gjøre å unngå at rådyrsteika eller orrhanen går i glemmeboka, for bare å dukke opp igjen nederst i fryseboksen som et mystisk minne fra fortiden. 

God merking er alfa og omega, og her kommer disse klistrelappene til sin rett.

Kryss i vei

Først kjøper du klistrelapper etter art, samt en vannfast tusj, og da gjenstår bare viltet. Etter endt mørning og partering, er det bare å klistre i vei. 

For storvilt kommer lappene med ferdige avkryssningdeler for de ulike kjøttstykkene som, biff, steik, grytekjøtt og lignende. Du kan også krysse av for kjønn/alder, samt påføre vekt og pakkedato. For fuglevilt, handler det mer om å skille mellom ungfugl og voksen fugl, og kjønn eller art.

Sitter godt

Etter to år har jeg til gode å oppleve at klistrelappene har falt av i fryseren. Det ser også unektelig mer proft ut å hente fram en pakke med vakuumpakket kjøtt med tydelig merking i ganske fin design. 

PS: Leverandøren selger også mindre, ferdiglagde lapper (f.eks. «Rådyr indrefilet») om du heller ønsker å bruke slike. Disse har vi dog ikke testet.

Klistrelapper til kjøttmerking:

Ferdiglagde klistrelapper som sparer tid i kjøttmerkingen.

Antall per rull: 100 stk.

Arter: Rein, hjort, elg, rådyr, dåhjort, gås, and, due, rype, storfugl, orrfugl.

Pris: kr 200,-

Leverandør: Jaktogvilt.no

Kort oppsummert

Pluss

  • Enkle og pene merkelapper som gir oversikt i fryseren

Minus

  • Litt kostbar løsning ved merking av store mengder kjøtt
  • Karakter: 5

Powered by Labrador CMS