Annonse

Test av Wacaco Cuppamoca

Denne lille råtassen lager supert «håndbrygg», og viser igjen hvorfor produsenten Wacaco er et navn verdt å merke seg for alle som ikke bare er fornøyd med bålkaffe på tur.

Test av Wacaco Cuppamoca

Wacaco er en spennende aktør i tur-kaffe segmentet. De manglet imidlertid en filterkaffeløsning for turbruk. Nå er den på plass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Med deres pour-over modell, kalt Cuppamoca, har de igjen klart å designe noe nytt og spennende for dem som er seriøst glade i god turkaffe. På godt norsk kalt «håndbrygg».

Egentlig er ingenting «nytt». Det er bare det at de har klart å skvise en typisk filterholder inn i sin populære 300ml termokopp, som sklir greit ned i sidelomma på sekken. Siden filterholderen nesten er identisk med «verdensstandarden» fra Hario, kalt V60, vil du i teorien kunne lage like god kaffe som på en kaffebar.

Test: Wacaco Pipamokka - kompakt kaffetrakter på tur

Termokopp og drikkelokk

Når kaffen er ferdig, tas filterholderen av og settes på et praktisk drypplokk. Drikkelokket settes så på, og det er helt tett og svært behagelig å drikke fra.

Test: Wacaco Nanopresso - bærbar espressomaskin

Wacaco leverer noe unikt igjen. Men filtrene gir pappsmak, så vi anbefaler å bytte til Hario-filter fra dag én! Vi noterer oss også at drikkelokket sitter litt løst i sammenpakket tilstand.

Wacaco Cuppamoca

Filterkaffeløsning for turbruk.

Ytre mål: 89,5 x 169 mm.
Vekt: 316 g.
Kapasitet: 300 ml

Pris: ca. 499,-
Leverandør: www.wacaco.com

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS