Annonse

NM Jaktfelt 2024: 

Stor konkurranse om mestertittelen

Stevnegeneral Ann Merete Andersen og Jan Erik Andersen er klare for å ta imot nær tusen skyttere på skytebanen i Krødsherad.
Stevnegeneral Ann Merete Andersen og Jan Erik Andersen er klare for å ta imot nær tusen skyttere på skytebanen i Krødsherad.

Straks går startskuddet for årets NM Jaktfelt, der over 900 skyttere kjemper om en plass i toppen.

Fagrådgiver Vidar Nilsen i NJFF rapporterer om jaktskyting for Jakt & Fiske.


Fra og med torsdag 18. april ønsker Krødsherad JFF deltakere og publikum velkommen til NM Jaktfelt 2024 på Langerud skytesenter. 

Mer enn 900 skyttere har meldt sin ankomst for å kjempe om Norgesmestertittelen i årets NM Jaktfelt, med finale søndag 21. april.

Arrangørforening Krødsherad JFF har forberedt seg godt, og deltakerne kan forvente seg ei flott, og krevende jaktfeltløype. 

Konkurransen består av innledende skyting på seks forskjellige standplasser i terrenget. På hver standplass skytes det fem skudd mot en dyrefigur. Blant figurene skytterne får bryne seg på, finner vi alt fra liggende eller sittende skyting på elgokse på 100 meter, til stående skyting på ravn på 70 meter. 

Finale på søndag

Etter den innledende runden skal de beste skytterne i de ulike klassene gjøre opp om medaljer og Norgesmestertittel i finalen på søndag. Ønsker du å følge NM-finalen live, vil den strømmes i samarbeid med Jegerpodden. NJFF og andre gjester er på plass i studio.

Se mer på arrangementets hjemmeside https://nmjaktfelt2024.no/.

Powered by Labrador CMS