Susannes medisin

I Andebu har Susanne Kolkinn Myhre sin hjemlige rådyrskog. Stillheten på rådyrpost er blitt nødvendig medisin for jaktskytteren og sykepleieren fra Vestfold.
04. oktober 2019

Det er grålysning i Andebu i Sandefjord. Vi er på vei til rådyrpost, i hælene på Susanne Kolkinn Myhre (25). Susanne, mangeårig og habil jaktskytter, har åpnet dørene for Jakt & Fiske til hjemmeterrenget og jaktlaget i Vestfold.

Vi tråkker opp ei kneik før skogen åpner seg. Andebu huser tydeligvis ikke bare en solid rådyrbestand; ute på et hogstfelt står en halvannetårig elgokse og beiter.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Jakt

Rypejegere svindlet

Flere rypejegere fra Sørlandet har anmeldt en mann fra Telemark som har leid ut et 12.000 daa fjellterreng han ikke disponerte. Mannen skal ha fått utbetalt over 60.000 kroner.

Rådyr lever farligst i trafikken i Trøndelag

Rådyr, elg og hjort lever farlig i trafikken, spesielt i høstmånedene. Flest rådyr ble påkjørt og drept i Trøndelag om høsten i jaktåret 2019–2020.

Skrantesjuken på Hardangervidda er blodig alvor

Sjansen for å bli kvitt skrantesjuke (CWD) i Norge er kraftig redusert etter funnet på Hardangervidda. – Dette er så å si det ultimate marerittet, sier professor Atle Mysterud ved Universitetet i Oslo.

På forsiden nå