Annonse

Test av Quick Reloader

Vi har testet hurtigladeren Quick Reloader.
Vi har testet hurtigladeren Quick Reloader.

Sitter som et skudd

Med denne norske oppfinnelsen har du raskt flere hagleskudd for, eller rettere sagt «på», hånden.

Publisert Sist oppdatert

Ronny Engblom fra Elverum kunne like gjerne hett Reodor til fornavn. Det er nemlig han som står bak Quick Reloader, en løsning for å raskere kunne mate to nye skudd i hagla. Etter en del prototypevirksomhet, ble Pinewood med på utviklingen av den første versjonen. Det er denne som er testet her.

I dag får du kjøpt hurtigladeren montert med borrelås på medfølgende hanske, eller med en stropp til å ha rundt hånda utenpå valgfrie hansker. Det er denne siste versjonen som videreutvikles framover.

Når du jakter med hagle, kan det fort oppstå situasjoner der du gjerne skulle hatt et tredje eller fjerde skudd i børsa. Etternølerne som først letter etter at du har fyrt av begge løpene mot artsfrendene, som ikke trykket like godt, er en klassiker.

Med en håndvending

Hurtigladeren fungerer enkelt sagt ved å vri vrista mot kammeret og presse patronene ned i løpene. Deretter vrir du litt til, slik at patronene faller helt ned. Patentet funker, men vær obs på at hagla må brekkes skikkelig. Ellers kommer baskylen fort i veien for patronen som skal i nedre løp. Om du kun skyter ett skudd, må du bruke det øverste løpet om du skal kunne bruke produktet.

Kort oppsummert funker denne lille norske innovasjon som tiltenkt, og hjelper deg å lade hagla raskere. Om du tørrtrener litt, er ladingen unnagjort på få sekunder.

Quick Reloader

Hurtiglader for over/under hagle. Første versjon finnes montert på hansker fra Pinewood, nye versjoner finnes som egen løsning med festestropp til valgfrie hansker.

Vekt: 13 gram (kun ladeklipsene)

Pris: kr 199,- for hurtiglader med stropp, kr 799,- for lader på jakthansker

Leverandør: Quickrelaoder.no

Karakter: 4

Powered by Labrador CMS