Vi har testet brillene Tonic Outback. Foto: Tommy Egra.

Test av Tonic Outback

Med solbrillemodellen Outback, ønsker Tonic å dekke de fleste behov for fiskere, jegere og andre friluftsfolk i en og samme brille. Er det mulig?
13. april 2022

Australske Tonic hevder at deres japanskproduserte solbrilleglass er verdens letteste og tynneste. Glassene er i tillegg «dusk til down» fargeskiftende, hvilket gjør at du skal klare deg med ett brillesett fra morgen til kveld. Vi tok en nærmere titt på Outback-modellen med brune allroundglass.

Brillene er en slags superkompromissløsning, hvor glassfargen er tiltenkt ferskvann- og grunnvannsfiske på kysten, foruten jakt og hverdagsbruk. Om de virkelig er verdens letteste, skal være utsagt, men de matcher vekta til flere plastbriller på markedet, og de tynger så visst ikke neseryggen gjennom en hel dags bruk. 

Wow 

Holder tritt 

Sikkert valg 

Tonic Outback

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Vadebuksene i serien Drygaiter II fra Kinetic prøver å konkurrere med de dyrere merkene. Foto: Tommy Egra
Holder tett:

Test av Kinetic Drygaiter II

Kinetics toppmodeller kjemper mot rimelige modeller fra tungvektere som Simms, Vision og Guideline. Det er en tøff oppgave.
Exped fra Sveits viser at de absolutt kan lage gode sekker. Foto: Leif Ø. Haug
Passe stor – og ganske lett | 

Test av Exped Thunder 70 l

Sveitsiske Exped har ikke vært så lenge på sekkemarkedet, men viser med sin Thunder-modell at de blir å regne med også der.
Helsport er én av leverandørene som tilbyr reparasjon av turutstyr på Camp Villmark. Foto: Camp Villmark.

Reparer utstyret ditt på Camp Villmark

Etter to år med pandemipause åpner Camp Villmark dørene igjen til helgen. – Vi satser mer på bærekraft enn noen gang før, sier prosjektleder.

På forsiden nå