Annonse

Test av tissetrakt fra LadyP

Test av tissetuter
LadyP er laget av medisinsk silikon og godt egnet til å tisse liggende.

Best brukt liggende

Kombinasjonen av høy kant øverst, passe stivhet og smal åpning nederst, gjør dette til modellen det er enklest å tisse liggende med.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en myk og behagelig tissetrakt av medisinsk silikon. Trakten går fint opp på hver side, og sørger for at det ikke spruter mot lårene når du tisser. Ulempen er at du må holde igjen på trykket om du virkelig må på do.

Kjører du på med for sterk stråle, fungerer produktet perfekt mot underlivet, men strålen ut av tuppen kan gå fra å være presis til å fungere mer som en vannspreder.

Tren!

Du bør å trene i dusjen med dette produktet, slik at du finner ut hva som er passe trykk. Imidlertid er dette en fin tissetrakt når du skal tisse på flaske, da tuten er smal og passer i de minste åpninger, som f.eks en halvliters brusflaske. 

Kombinasjonen av høy kant øverst, passe stivhet og smal åpning nederst, gjør dette til modellen det er enklest å tisse liggende med.

Forlenger

LadyP kommer også med en forlenger. Den lar deg enkelt få strålen lenger ut fra kroppen om du har på deg mye klær. Ulempen er at trakten oppleves vanskelig å plassere riktig når man har på seg lag på lag. Det går med litt øvelse, bare unngå å klemme på trakten.

Den lar seg lett henge til tørk på tursekken både med og uten oppbevaringsbag. Produktet kan kokes for sterilisering.

LadyP tissetrakt

Mykt urinal i medisinsk silikon.

Vekt: 22 g, etui 14 g, forlenger 14 g

Pris: kr 199,- / forlenger kr 29,- oppbevaringsbag kr 129,-

Leverandør: Tafre AS

Karakter: 4,5

Powered by Labrador CMS