Annonse

Test av BOG Death Grip

Test av skytestokk BOG Death Grip.

Med dødelig godt grep

Stødig og god skytestokk som lar deg ha hendene fri på post.

Publisert Sist oppdatert

Denne skytestokken gir kraftig og solid støtte, og er enkel i bruk. «Death Grip»-funksjonen spenner rifla fast, slik at den er klar til bruk uten at du trenger en annen støtte. 

Dette fungerer fint, og frigjør hendene til f.eks. kikkertbruk eller lokking. Systemet gir totalt sett svært god støtte til rifla, samtidig som du oppnår stor fleksibilitet på skyteretning.

Høy vekt

Skytestokken er relativt enkelt å montere, men tar litt plass når den er sammenslått. Utførelsen er en kombinasjon av aluminium og solide plastkomponenter, og framstår som robust. 

BOG Death Grip gir best støtte av alle tripodene vi har testet til nå, men det er også den desidert tyngste P vi har vært borti. Den kommer også i en karbonutgave, som er en noe lettere, men fortsatt relativt tung skytestøtte.

Best til stasjonær jakt

Vår vurdering er derfor at modellen er aller best egnet til stasjonær jakt, selv om det selvfølgelig er fullt mulig å bære den med seg rundt i terrenget. Til gjengjeld er BOG Death Grip svært fleksibel med tanke på skyteretninger og veksling mellom sittende og stående stilling. 

Stående på stasjonær revepost og bukkepost med behov for å snu seg raskt 360 grader rundt, er denne stokken særs effektiv.

BOG Death Grip (tripod)

Hovedmateriale: Aluminium

Vekt: 3924 g (leveres også i en karbonutgave med 14 prosent lavere vekt)

Leverandør: Jakt & Friluft

Pris: kr 3499,-

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS