Annonse

Test av Rab Kangri GTX Gaiter gamasjer

Test av Rab Kangri GTX Gaiter gamasjer

Robuste gamasjer for barmark

Gamasjene Kangri GTX Gaiter fra Rab gjør jobben.

Publisert Sist oppdatert

Lave fjellstøvler og gamasjer er blitt en vanlig kombinasjon for mange i sommerhalvåret. Du unngår å få støvlene fulle av rusk og småkvist, og slipper klissvåte buksebein når du går i våt lyng.

Gjennomført

Gamasjene blir mer utsatt for slitasje på barmark, så de bør tåle en støyt. Her treffer Rab Kangri GTX blink. De er sydd i slitesterkt nylon i kombinasjon med en vanntett GoreTex-membran. Gamasjene åpnes og lukkes i front med en bred og kraftig borrelås. Lissekrokene er laget av solid kompositt og holder seg godt på plass. De justerbare fotreimene er i gummiert nylon, og har vist seg svært slitesterke.

Godt valg

Gamasjene framstår like solide som de ser ut. De stenger fint rusk og morgendugg ute, men etter timers vandring i klissvåt lyng, har jeg opplevd at det siver litt fuktighet inn gjennom borrelås-åpningene.

Gamasjene fungerer også på snøføre, men her vil nok mange foretrekke noen som går helt opp til knærne. Er du først og fremst i markedet for et par robuste gamasjer for barmark, er Rab Kangri GTX et godt valg.

Rab Kangri GTX Gaiter gamasjer

Halvhøye gamasjer i solid utførelse.

Materiale: Nylon, membran i 3-lags Gore-Tex

Vekt: 221 g (størrelse M)

Pris: kr 799,-

Leverandør: Equip Norway AS

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS