Annonse

Test av SealLine Pro Pack 120 l

Test av SealLine Pro Pack 120 l

Holder tett

SealLine PRO Pack 120 l holder ikke bare utstyret tørt på våte turer, den romslige sekken gir også overraskende god bærekomfort.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

De fleste som har vært på tur med kano eller packraft, har erfart at det kan være utfordrende å holde klær og utstyr tørt.

SeaLine Pro Pack er med sitt avanserte bæresystem et svært godt alternativ til en vanlig tursekk, som du på «våte turer» gjerne må fylle med flere mindre tørrsekker/pakksekker.

Lettbetjent

Vår testversjon består av et stort hovedrom, samt to små, vanntette lommer på utsiden. Sekken rommer alt du trenger – også på lengre turer. Rullelukkingen låses med sideremmer og er lettbetjent og intuitiv. Sekken komprimeres ytterligere med doble remmer med bærehåndtak, som spennes fra skulderremmene over toppen til midtpartiet foran på sekken.

Breddetest: Vi kårer beste packraft

Riktig pakket og lukket holder den bagasjen knusktørr, selv om sekken ligger og skvulper i bunnen av en våt kano i flere dager.

Komplett bæresystem

Pakksekken tilbyr fullverdig bæresystemet med godt polstrede skulderremmer og hoftebelte. I tillegg kan ryggdelen justeres i tre ulike lengder. Bærekomforten er imponerende god til å være en pakksekk-patent, og gir et svært godt utgangspunkt for tunge bører mellom vann og vassdrag.

Sekken gir ikke like god orden og oversikt over bagasjen som en ordinær tursekk, men det er til å leve med.

Slitesterk

Pro Pack er laget i et svært solid, vanntett og rivebestandig PU-materiale, og gir på alle måter et robust inntrykk. Materialvalget påvirker selv- sagt også vekta, men 2,5 kilo er likevel ikke avskrekkende.

Superlett pakkrammesekk: Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack

Den forsterkede bunndelen gir god beskyttelse mot harde støt og slitasje mot bakken, og sveisede sømmer gir ellers et sikkert lukkesystem. Testeksemplaret har fått mye juling på alt fra kortere turer til lengre ekspedisjoner, uten å vise tegn til svakhet eller funksjonssvikt.

Her får du en prima alt-i-et-sekk, som kan anbefales til alle formål hvor du må være trygg på at utstyret holder seg tørt.

SealLine Pro Pack 120 l

Vanntett pakksekk med bæresystem.

Volum: 120 l
Vekt: 2,5 kg.
Bredde: 32cm.
Lengde: 47cm.
Høyde: 81cm.
Materiale: 600D polyester med polyuretan- belegg, nylon med 400D TPU-belegg i bunn.
Pris: kr 3299,-
Leverandør: Varri AS

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS