Annonse

Årets jaktskytter avgjøres på NM-elg

Seieren er ikke i boks for Larsen, da finaleklare Ole Mathias Fjeldskogen kan gå forbi med et resultat på rundt topp ti i NM-elg. En annen kandidat er årets vinner av NM-Nordisk jaktskyting, Terje Krokum fra Nidaros JSK.

Nybakt Norgesmester i jegertrap, Knut Ivar Larsen er i tet, men ingenting er avgjort før finalen i NM-elgskyting, som er siste mesterskap ut i Jakt og Fiske sin konkurranse om å bli Årets jaktskytter.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Etter de tre første mesterskapene, NM-jaktfelt, -nordisk jaktskyting og -figurjakt, var det Ole Mathias Fjeldskogen fra Hemnes JFF som lå best an i kampen om å bli Årets jaktskytter.

Etter ytterligere to mesterskap (NM jegertrap og -leirduesti), ble han forbigått av Bjørnar Melby fra Verdal JFF, Sindre Skoglund fra Kroken JFF og Norgesmesteren i jegertrap, Knut Ivar Larsen fra Sarpsborg og Omegn JFF.

Seieren er likevel ikke helt i boks for Larsen, da finaleklare Ole Mathias Fjeldskogen kan gå forbi med et resultat på rundt topp ti i NM-elg.

Les også: Vi kårer Årets jaktskytter.

En annen kandidat er årets vinner av NM-Nordisk jaktskyting, Terje Krokum fra Nidaros JSK. Krokum ligger helt i toppskiktet i NM-elg, med 124p (av 125p mulig), før finalen – og kan være med å kjempe om tittelen Årets jaktskytter dersom han klarer en pallplass.

I juniorklassen var John Arne Torp fra Skogen JSK som hadde en knapp ledelse etter de tre første mesterskapene, men etter NM-jegertrap og -leirduesti, ble han forbigått av Simen Høgberg Slaastad fra Eidskog JFF. Torp ligger imidlertid godt an inn mot finalen i NM-elg, og en klar favoritt til å hanke inn seieren i Året jaktskytter junior.

Konkurransens sponsor, Schou AS, stiller i år med en Sako 85 Finnlight til beste seniorskytter, og en Tikka T3x Lite adjustable til beste junior.

NM-elg strømmes direkte på Facebook-sidene til NJFF. Sjekk også NM Elgskyting Vang JFF 2019.

Powered by Labrador CMS