Annonse

Test av Blaser elektroniske hørselvern

Vi har testet Blasers elektroniske hørselvern, og er imponert.

Blåser inn på markedet

De elektroniske øreklokkene fra Blaser er en fryd for øret.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Blaser smeller til med det mest behagelige hørselsvernet jeg har prøvd. Her gjengis lydene på en naturlig måte. De høye lydene reduseres kraftig, uten at de «klippes», og uten at det blir opphold i lydgjengivelsen.

Klokkene har øreputer i softgel, som både er svært behagelige rundt ørene og beskytter godt. Størrelsen passer alle voksne, med en trinnvis regulering av høyde. Hørselvernet er sammenleggbart, og kan legges inn i den medfølgende neoprenvesken som beskytter klokkene under trans- port.

Pynt ørene

Hørselvernet slås på med et justeringshjul, som også regulerer volumet. Dette er eneste knapp, produktet er svært enkelt i bruk. Det finnes en AUX-utgang for tilkobling til radio, kabler følger ikke med.

Test: Champion Vanquish

Materialvalget gir inntrykk av god kvalitet, med silikon, skinn, metall og plast i skjønn og solid forening. Skinnet rundt hodebøylen gir et eksklusivt preg som passer til Blasers renommé, men drar samtidig opp vekta noe. Det følger med deksler i fire forskjellige farger, slik at du kan variere utseende på hørselvernet.

Topp til prisen

Blasers elektroniske hørselvern passer både til sportskyting og under jakt. Vi har brukt klokkene både på posterings- og skogsfugljakt. Til veiledende utsalgspris på 2399,- savner jeg kun mulighet for å koble til en radio med blåtann.

Merk at klokkene selges i en rekke butikker helt ned til 1800 kroner.

Blaser elektroniske hørselvern

Elektronisk hørselvern med AUX-utgang for tilkobling til radio.

Vekt: 465g (inkl batterier).
Batteri: 2 stk. AAA batterier.
Medfølgende utstyr: Neoprenveske og fire deksler i ulike farger

Pris: kr 2399,-
Leverandør: Blaser Group Norway AS, www.blaser-group.com/no/

Karakter: 6

Powered by Labrador CMS