Test av Champion Vanquish

Hørselssansen er god å ha i behold. Vi har prøvd et par romslige, elektroniske øreklokker som gir god beskyttelse både på hagle- og riflebanen.
28. september 2020

Hørselsvernet fra Vanquish har ekstra romslige klokker. De er asymmetriske i formen sett fra siden, og passer derfor bedre til ørets form enn et par runde klokker, samtidig som de går klar av skjeftet på våpenet.

Belgen rundt øret er både fyldig og myk, slik at klokkene tetter godt selv med briller og skyggelue. Elektronikken har en god og rask cut-off på smell, og lyden kommer raskt tilbake. Lydstyrken justeres via et hjul på venstre klokke, og et grønt lys indikerer at elektronikken er aktivert. Det siste er særlig praktisk for å slippe å holde utstyret til øret for å vite om det er avslått.

Chamipion Vanquish hørselsvern

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Davide Pedersoli Black Widow er en lett salongrifle med brytemekanisme og moderne skjefte i kunststoff. Med kikkertsikte og lyddemper er det et fint treningsvåpen. Foto: Olaf Schjøll
Småviltrifle du kan folde:

Test av Davide Pedersoli Black Widow

En småviltrifle kan være god å ty til når fjellrypa sitter løst. Denne lette folderifla får fint plass i rypesekken.
Test av Blaser B2 2-12x50 ic. Foto: Olaf Schjøll
Termisk tilpasning fra Blaser:

Test av Blaser B2 2-12x50 ic

Blaser B2 er en ny serie kortere kikkertsikter laget for å ruve mindre med frontmontert termisk kamera, men fungerer også fint uten.
Vi har testet den superlette pakkrammesekken Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack. Foto: Dag Slettebø
Superlett pakkrammesekk:

Test av Seek Outside Unnaweep 6300 Backpack

Seek Outside Unaweep 6300 er en svært lett pakkrammesekk som balanserer fint i det krevende skjæringsfeltet mellom vekt, komfort og holdbarhet.

På forsiden nå