Annonse

Nytt i markedet i oktober

Dette er noen spennende nyheter i utstyrsjungelen i oktober. Hver måned presenterer Jakt & Fiske noen utvalgte redskapsnyheter innen jakt, fiske og friluftsliv.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel.

XL hengekøye

Dovrefjell Sweet Dreams er en ny hengekøye produsert i fallskjerm-materiale (100 % nylon). XL-modellen er både lengre og bredere (300 x 200 cm) enn standardmodellen (260 x 140 cm), og skal være romslig nok til to personer. Transportposen er fastsydd på hengekøya, og fungerer som oppbevaringslomme når hengekøya er hengt opp. Myggnett fås som tilleggsutstyr (249,-). Det kan enkelt henges opp rundt hengekøya med medfølgende tau, dekker hele hengekøya, og passer til alle modellene til Dovrefjell. Vekt: 500 g (inkl. tau og karabinkroker). Leveres i grønn/brun farge. Bæreevne: 200 kg.
FRILUFTSMAGASINET AS, tlf. 32 84 99 10
www.magasinet.no

Pris: kr 399,-

Riflereimer

Riflereimene 3HGR Original og Light Harness er delbare, slik at våpenet kan bæres over begge skuldre. Dette skal sørge for sikker bæring i vanskelig terreng, i tillegg til at våpenet sitter i en posisjon på ryggen uten å skli rundt. 3HGR Original kan brukes både som bærereim over en eller to skuldre, eller som støtte mot trær eller stolper. Adapterplaten som festes i fremre reimbøylefot, skal sikre at våpenet ikke skraper mot treet. Man kan bruke tofot samtidig med adapterplaten. Leveres med standard reimbøylefeste (3,5 x 8 mm) montert.
3HGR Light Harness kan brukes som bærereim over skuldrene, eller som «skytestropp». Leveres med reimfester for standard fot, for Sauer QD-feste eller med Blaser-feste (3 x 6mm).
OVERBERGET AS, tlf. 908 78 004
www.utstyrslåven.no
Pris: kr 890,- (Original) og kr 590/690,- (Light Harness)

Sekk for jegere

Fjällräven Lappland 15 er utviklet for aktive jegere. Sekken har smal profil og passform, samt et nytt bæresystem med ryggplate, laget i resirkulert ull. Sekken er laget i G-1000 Eco, mens bunnen er i vanntett polyamid. Ull i bakplate og skulderstropper lager lite støy og sikrer komfort i både tørre og våte situasjoner. Hoftebeltet kan brettes vekk, og det følger med en avtakbar lomme, som f.eks. kan romme ekstra ammunisjon. Denne lomma kan også festes foran på sekken. Sekkens hovedrom nås ved hjelp av to glidelåsåpninger. Sekken er ellers utstyrt med diverse stropp-fester og sidelommer, og er klargjort for drikkesystem. Regntrekk er inkludert. Fås i sort og oliven farge. Yttermål H/B/D: 47/24/17 cm Volum: 15 L. Vekt: 1000 g.
FENIX OUTDOOR AS, tlf. 61 24 69 00
www.fjallraven.no
Pris: kr 2299,-

Kamuflasjedress

Dovrefjell Hunter Camo er en lydsvak jaktdress utviklet for smyg- og posteringsjakt. Har ytterstoff i mykt, børstet mikrofiber, samt vanntett membran med tapede sømmer. Nettingfôret er isolerende og skal motvirke kondens. Jakka har avtakbar hette med enhåndsstramming og høyderegulering. Radiolommer med innvendig åpning for jaktradioledning. Frontlomme med innvendig patronholder, samt hempe for piskantenne på skuldrene. Borrelås ved ermene, elastisk snorstramming i midjen og nede. Luftemuligheter under armene. Buksa har formsydde knær, forhøyet ryggstykke med elastikk, beltehemper og knapper for bukseseler. Frontlukking med kraftig borrelås og glidelås. Lommer med glidelås, lufting i sidene, samt kraftig stramming nederst. Fås i str. S–3XL.
FRILUFTSMAGASINET AS, tlf. 32 84 99 10
www.magasinet.no
Pris: kr 2395,-

Glødende spinner

Den klassiske spinneren Reflex kommer nå i en ny serie UV-farger, som lyser opp i mørke vann. Den «glødende» nyheten fra Abu Garcia har en fjærkledd krok og spinnerskje med øyne. På tampen av sesongen, kan dette trigge både laks og storørret til hogg. Reflex UV Glow fås i fire ulike fargekombinasjoner, med kastevekter på 7, 12 og 18 gram.
PURE FISHING AS, tlf. 23 23 40 00
www.abugarcia.no
Pris: kr 59,-

Lommelanterne

Kveldene blir stadig mørkere, og det er igjen behov for mer lys. Nextorch UL 360 er en liten LED-lykt med mange bruksmuligheter. Lykta kan rotere 360 grader, har to lysstyrker (70 lm/10 lm) og skal lyse opp ca. 5m2. UL360 får plass i håndflata (78x34x21 mm) og veier kun 63 g (inkl. 1 stk. AA batteri). Dette gjør den ideell til å ha i sekken eller i lomma. Lykta leveres med magnetisk bunnplate, strikk og karabinkrok. Dermed kan den henges opp nær sagt over alt.
ALTERNO AS, tlf. 480 07 475
www.nextorch.no
Pris: kr 229,-

Powered by Labrador CMS