Annonse

Test av Penn Regiment III Travel Boat

Test av reisefiskestenger Penn Regiment III Travel Boat Series

Gode allroundere til god pris

Tredjegenerasjonen fra Penn er gode allroundstenger det er lett å anbefale.

Publisert Sist oppdatert

Penns nye modell Regiment III Boat Travel kommer i tre forskjellige klasser, tilpasset variert havfiske. Vi har testet to av disse, henholdsvis 12–20 pund og 30–50 pund.

Den første forskjellen, er at de nye reisestengene i samme serie er 4-delt. Dette gir noe mer transportlengde, uten at det hindrer plasseringen i en stor koffert eller bag ved flyreiser.

Snellefestene er også nye, denne gangen i plastikk framfor aluminium. Frykt ikke; utførelsen er solid. Vekt sparer det også. Stengene er laget i materialet 30T karbon, og har fått en lengre og mykere tupp.

Allround

Dette trekker stengene mer over i kategorien allroundstenger du trygt kan bruke til agnfiske. Tidligere har dette vært reine pilke/ jigg-stenger. Regiment III markedsføres da også som allroundere.

Personlig skulle jeg ønsket at den oppdaterte versjonen var reine agnfiskestenger med en mer følsom tupp, og slik pent komplettert mine gamle stenger, som benyttes til pilking. Men jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale disse reisestengene.

Her får du en god vektreduksjon og solid utførelse, som tåler hard bruk til en hyggelig pris!

Klassetrøbbel

Begge stengene har blitt brukt en hel sesong til fiske etter kveite, torsk, lange og steinbit. Vær obs på at stengene er en smule underklassifisert.

Den minste stanga ligger nok nærmere 20–30 punds enn 12–20 punds. Oppsummert framstår Regiment III Boat Travel som lette, solide og gode allroundstenger til en pris de forsvarer.

Penn Regiment III Boat Travel

Tre utgaver av fiskestenger for havfiske med multiplikator, henholdsvis 12-20, 20–30 og 30–50 pund.

Vekt: 330-370g

Lengde/transportlengde: 7,8-7,4 fot / 64-62cm.

Antall deler: 4

Snellefeste: Kraftig plast

Stangringer: Seaguide SW

Transport tube: Ja, stiv rund

Pris: 1799,-

Leverandør: Pure Fishing AS

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS