Test av Ursuit Easy

Drømmedressen

Ursuit er alle trolling- og havfiskeres drøm ifølge vår tester, og får følgelig toppkarakter. Selv om prisen er stiv, er Ursuit Easy en av de beste livsforsikringene du kan ha.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel. Det er ikke sikkert at informasjonen som står i artikkelen stemmer lenger.

Ursuit er alle trolling- og havfiskeres drøm. Men koster. Derfor har ikke dressene slått an annet enn i proffmiljøet. Det er synd, for det ligger litt i kortene at en CE-godkjent overlevelsesdrakt er et langt tryggere utgangspunkt enn en flyte- eller redningsvest. Mange drukningsulykker ville trolig vært unngått med en slik – uten at man føler at dressen er til nevneverdig hinder.

Den vanntette glidelåsen i front går fra skritt til hals og lukker igjen halspartiet. Grusbeskytterne over leggen gir rom for bruk av høye støvler, og låses med kraftig borrelås. Samme løsning brukes på ermene for bruk av hansker.

Easy kan brukes både som vadebukse (dress), til havfiske eller isfiske. Jeg har brukt en hel innerdress fra Ursuit, varianten Finn Fill Medium, som passer perfekt sammen med dressen på vår og vinterstid. Ellers kan den brukes med tynt superundertøy, slik kan man ha det behagelig hele året.

Kjære leser!

For å lese denne artikkelen må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.