Annonse

Test av Garphyttan Crafter Pro Trouser

Test av Garphyttan Crafter Pro Trouser.

Slitesterk skaubukse

Finnes det en god kombinasjon av turbukse og arbeidsbukse? Det vil vi våge å påstå!

Publisert Sist oppdatert

Alle som liker å pusle litt ute, vet at en arbeidsbukse er kjekt å ha. Rikelige muligheter til å plassere ymse verktøy i egne lommer kommer godt med. Det samme gjør knebeskyttere om du må ordne noe på bakken.

Men hvor mange har på seg på arbeidsbuksa i skogen? Det er jo vitterlig nok å stelle med rundt hytta, leirplassen eller annet. Det er her Garphyttans Crafter Pro Trouser kommer inn.

Mye plass

På venstre lår har buksa én stor lomme med en påsydd mindre lomme. Oppi lomma er det en egen strikk-lomme til f.eks. mobiltelefon. Høyre lår er dedikert en rekke mindre spesiallommer av ymse slag. Med andre ord er det lett å få med seg tommestokk, blyant, tang, multiverktøy og mye annet du tror du trenger.

Buksas er primært laget i et vannavvisende stoff i bomull og polyester, som kan minne litt om jeans. I tillegg har framsiden av lårene og knærne et litt elastisk stoff av bomull og elastan.

En favoritt

Jeg gikk av nysgjerrighet for Garphyttan da jeg trengte en ny arbeidsbukse. Kunne dette svenske merket som kan minne litt om Fjällräven og samtidig var billigere ha noe for seg? 

Mange som er litt opptatt av klær og utstyr vet kanskje at det er svenske Johan Skullman, som står bak.

Det tok ikke lang tid før Crafter Pro ble en favoritt. Jeg har brukt buksa til alt fra hagearbeid til hundetrening, og anbefaler den gjerne til både hjemmefiksere og hyttefiksere. 

Etter over ett års bruk framstår den fortsatt solid og slitesterk. Ventilasjonsglidelåser på begge sider er et pluss.

Obs! Om det plager deg å gå rundt i en møkkete bukse, bør du styre unna den oransje utgaven. Om du derimot liker litt patina, er den perfekt.

Garphyttan Crafter Pro Trouser

Kombinert arbeids- og turbukse i bomull og polyester.

Materiale: Bomull og elastan. Forsterkninger i bomull og polyester.

Vanntett: Nei

Farger: Assortert

Pris: kr 1396,-

Leverandør: Garphyttan, garphyttan.no

Karakter: 5.5

Powered by Labrador CMS