Annonse

Driftig radarpar får ungdomslederprisen

Ekteparet Jesper og Magdalena Maj Larsen er sentrale miljøskapere og legger årlig ned talløse dugnadstimer i Bjørkelangen JFF.

Ekteparet Jesper og Magdalena Maj Larsen fra Bjørkelangen JFF stikker av med ungdomslederprisen 2021.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

­Gratulerer! Hvordan føles det?

– Hjertelig takk! Veldig inspirerende. Vi har masse flinke folk i foreningen som er med og drar lasset. Magdalena og jeg deler prisen med dem, sier Jesper Maj Larsen.

Jesper er leder av både ungdom- og leirduegruppa i foreningen. Hver onsdag står jaktskytterskole for ungdommen på menyen. Kontinuitet er viktig, antallet ungdomsmedlemmer har økt fra åtte til 56 i løpet av et par år.

Suksess med mat

Servering av god mat på banen er også en viktig del av suksessoppskriften til foreninga.

– Konseptet med matservering på banen var noe vi startet med i 2016. Det var Magdalenas ide. Målet var å skape en større sosial ramme rundt hagleskytingen. Det har vært en suksess, sier Jesper.

I kriteriene for ungdomslederprisen legges det vekt på innsats og tilbud over tid for ungdom, medlemsutvikling, aktivitetsnivå og samarbeid med andre.

Magdalena og Jesper får tildelt ungdomslederprisen på NJFFs landsmøte på Gardermoen, 12.-14. november. Hva ekteparet og andre ildsjeler har fått til på Bjørkelangen, kan du lese mer om på s. 82.

Powered by Labrador CMS