Steder å henge rundt hovedstaden

Boka «Hengekøyedilla» presenterer intet mindre enn 75 luftige leirplasser rundt Oslo.
09. desember 2021

Pandemi og norgesferie ga nordmenn voldsom appetitt på hengekøyer. I fjor overnattet nesten 1,5 millioner av oss ute – mange dinglende mellom to trær. Man kan kanskje anta at hengeaktiviteten vil avta noe når den mye omtalte «normaltilstanden» vender tilbake, men mange ser bokstavelig talt ut til å ha fått en «hang up» for denne måten å tilbringe ei natt eller to i det fri.  

Om du skulle være i beit for plasser å henge, er det hjelp å få. Boka «Hengekøyedilla» presenterer intet mindre enn 75 luftige leirplasser rundt Oslo. Bak boka står billedkunstner og ultraløper Lars Aurtande og fotograf og skribent Magne Klann. Utgivelsen har blitt til gjennom tips og bilder fra 28 bidragsytere. Leirplassene varierer fra spektakulære utkikkspunkter, til stille vann og dype skoger, og de fleste stedene er lett tilgjengelige med kollektivtransport, sykkel eller bil, og innebærer mindre enn en times gange.

 

Hengekøyedilla

Lars Aurtande og Magne Klann

BlueOceanMedia

Kr 342,-

 

 

Emneord: 

På forsiden nå