Test av Garmin ECHOMAP Ultra 102 SV m/Panoptix

Oppgraderingen fra Garmin er den mest komplette vi har testet til nå. Et snaut år i to testbåter har vist hvor godt de to 10 tommersekkoloddene jobber med hverandre og resten av Garmins stjernegalleri.
06. juni 2021

Vi skulle rigge en Buster XL Pro «Fish» for allround sjø- og ferskvannsfiske. Vi ville ha to 10 tommers ekkolodd, en kraftig baugmotor, gode skannefunksjoner, intern kartproduksjon, et rikt utvalg givere og levende bilder. Hos Garmin og den nesten nye Echomap Ultra fant vi alt vi trengte. Det å teste et ekkolodd, eller kombiinstrument, baserer seg nesten like mye på hva den kan kobles til, som instrumentet i seg selv.

Uten «State of the art»- givere, gode apper, kart og annet, faller selv blodtrimmede maskiner av tronen. Når det kommer til ekstrautstyr, er Garmin fortsatt blant de beste. Man kan godt si at Echomap Ultra, som har forbedret skjerm og mer kraft enn Echomap UHD, er heldige. For den nye og revolusjonerende Force el-motoren sammen med markedslederen på levende fiskebilder, Panoptix Livescope, får loddet til å skinne enda mer.

God rigg

Enkelt og gratis sjøkart

Rein fornøyelse

Garmin Echomap Ultra 102SV

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

GRS Hunter Light er et litt nedskalert anatomisk jaktskjefte. Foto: Olaf Schjøll
Kompakt jaktskjefte

Test av GRS Hunter Light

GRS Hunter Light er et kompakt og forholdsvis lett jaktskjefte i laminert bjørk.
Om fisken ikke vil komme til deg, er det kjekt med en farkost som tar deg ut til fisken. Foto: Tommy Egra
Guide:

De beste farkostene for fiskere

Hvor ofte har du ikke stått der med ei fiskestang i hånda og ønsket deg lenger ut på et vann eller over til den andre siden av ei elv? Vi har sett nærmere på seks farkoster som kan gi fisket ditt bedre flyt.
Davide Pedersoli Black Widow er en lett salongrifle med brytemekanisme og moderne skjefte i kunststoff. Med kikkertsikte og lyddemper er det et fint treningsvåpen. Foto: Olaf Schjøll
Småviltrifle du kan folde:

Test av Davide Pedersoli Black Widow

En småviltrifle kan være god å ty til når fjellrypa sitter løst. Denne lette folderifla får fint plass i rypesekken.

På forsiden nå