Test av Buster M1 Q Edition «M Fish» + Yamaha F40FETL

Buster er vår mest solgte aluminiumsbåt, som ofte er brukt til fiske. Moderne fiskere vil imidlertid ha reine fiskebåter. Kan den nye Fish-serien endre på dette? Vi tok M Fish ut på vannet for å sjekke.
30. juli 2020

Tross Busters mangeårige status som stabil og vedlikeholdsfri aluminiumsbåt for fiske og fritid, har de mistet grepet på dagens moderne og aktive fiskere. «Fiskecamp-båter» som Kaasbøll, Gemi og Kværnø har tatt mange av havfiskerne, mens mer ukjente båter fra lavkost land som Litauen, Kina, Russland og alle «drømmebåtene» fra USA, er blitt solgt til skjærgårds- og predatorfiskere i flere år.

Buster begynte derfor i stillhet å utvikle «skandinaviske fiskebåter» for 6-7 år siden. Den første som kom ut var S Fish, som tidligere er testet i Jakt & Fiske. Den har nå fått tre storebrødre i M1, XL Pro og XXL Pro. De Yamaha-eide finnene slår i år hardt tilbake, og posisjonerer seg som den mest komplette skandinaviske alu-fiskebåtprodusenten for profesjonelle og aktive fiskere.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Test av pussesystemet fra Paul Clean med 500 pussepapir på rull. Foto: Olaf Schjøll
Puss på rull:

Test av Paul Clean

Med Paul Clean blir haglepussen grei skuring.
Test av rødpunktsiktet Blaser RD20. Foto: Olaf Schjøll
Rødpunktsikte

Test av Blaser RD20

Med RD20 har Blaser har levert et lekkert rødpunktsikte med imponerende synsfelt.
Test av Martiini Anglers slim filetkniv. Foto: Øystein Cock Rønning

Test av Martiini Anglers slim filetkniv

Dette er en enkel fileteringskniv fra Martiini (Rapala)

På forsiden nå