Test av Patagonia Middle Fork

Patagonia Middle Fork er den første pustende vadebuksa på markedet med sømløse føtter. Det er ikke bare mangel på søm som er uvanlig med sokkene på disse vaderne, det innovative valget av syntetgummi i stedet for neopren, skiller seg ut.
16. september 2018

Patagonia Middle Fork Packable Waders

PRODUKTFAKTA: Lettvekts pustende vadebukser med justerbare seler og sømløse føtter i syntetisk gummi. Øvre del av vadebuksa er 3-lags konstruksjon med 100 % resirkulert nylon, nedre del er 4-lags konstruksjon av 70 % resirkulert nylon. Fastmonterte gamasjer. Pakkes ned i medfølgende pakkpose (20 x 33 cm). En vanntett gummiert innerlomme. Vadebelte er inkludert. Vekt, str. L: 860 g (inkludert pakkpose og vadebelte)
PRIS: kr 3599,-
LEVERANDØR: Outdoor AS, tlf. 66 90 76 80, www.outdoor.no
KARAKTER: 5/6

Syntetisk gummi er vesentlig lettere enn neopren og mye tynnere, hvilket påvirker både vekt og pakkevolum. Vadebuksa veier under halvparten av mine vanlige vadere og tar en tredel av plassen i sekken.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Test av pussesystemet fra Paul Clean med 500 pussepapir på rull. Foto: Olaf Schjøll
Puss på rull:

Test av Paul Clean

Med Paul Clean blir haglepussen grei skuring.
Test av rødpunktsiktet Blaser RD20. Foto: Olaf Schjøll
Rødpunktsikte

Test av Blaser RD20

Med RD20 har Blaser har levert et lekkert rødpunktsikte med imponerende synsfelt.
Test av Martiini Anglers slim filetkniv. Foto: Øystein Cock Rønning

Test av Martiini Anglers slim filetkniv

Dette er en enkel fileteringskniv fra Martiini (Rapala)

På forsiden nå