Test av Ursuit Easy

Ursuit er alle trolling- og havfiskeres drøm ifølge vår tester, og får følgelig toppkarakter. Selv om prisen er stiv, er Ursuit Easy en av de beste livsforsikringene du kan ha.
30. august 2018

Ursuit Easy

PRODUKTFAKTA: Tørr overlevelsesdrakt (CE-godkjent) laget med 4-Tex pustende membran og designet spesielt for sportsfiske. Drakten er hel med pustende sokker, en stor lårlomme og to helt vanntette lommer over midjen. Vanntett neopren i hals og ermer med klaff holder vannet ute, og luften som blir igjen i drakta sørger for nok oppdrift til fiskere i alle størrelser. 
Ekstra beskyttelse bak og på knær. Kragen er høy, fôret med fleece og har innfelt hette. Drakten leveres i egen bag, sammen med lue, neoprenhansker, dykkehette og lappesaker.
PRIS: kr 14 999,-
LEVERANDØR: Seeberg AS, tlf. 24 17 78 00, www.seeberg.no
KARAKTER: 6

Ursuit er alle trolling- og havfiskeres drøm. Men koster. Derfor har ikke dressene slått an annet enn i proffmiljøet. Det er synd, for det ligger litt i kortene at en CE-godkjent overlevelsesdrakt er et langt tryggere utgangspunkt enn en flyte- eller redningsvest. Mange drukningsulykker ville trolig vært unngått med en slik – uten at man føler at dressen er til nevneverdig hinder.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Test av knivsettet Gerber Exo. Foto: Øystein Cock Rønning
Perfekt for villreinjegeren:

Test av Gerber Exo

Gerber EXO er et lettvekts knivsett for jegere som vil pine vekta på utstyret.
Savotta Hobo Stove er en tilsynelatende veldig enkel bålbrenner. Potensialet er der, hvis du legger litt trening i fyringen. (Kjelen på bildet følger ikke med.) Foto: Torgeir W. Skancke
Verdens flateste kjøkken?

Test av Savotta Hobo Stove

Kjøkkenet på innerlomma? Ja, det er faktisk mulig ...
Test av Gerber Spine. Foto: Øystein Cock Rønning

Test av Gerber Spine

Gerber har laget en god allrounder.

På forsiden nå