Annonse

Test av tissetrakt fra Waypi

Test av tissetuter
Test av tissetuter

Brukes med forsiktighet

Dette er den mykeste av tissetraktene, og den tuten som føles mest ustabil. Derimot fungerer den fint når du først har plassert produktet mellom beina.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med LadyP, er også Waypi laget i medisinsk silikon. Den liten og sammenleggbar, og er faktisk ikke større enn et solpudder når den er brettet sammen og plassert i beholderen som følger med.

Ustabil

Dette er den mykeste tissetrakten jeg har testet, og den tuten som føles mest ustabil. Derimot fungerer den fint når du først har plassert produktet mellom beina. Pass bare på at trakten ikke krøller seg eller klemmes. Da blir det oversvømmelse. Dette gjør at urinalen fungerer dårlig om du har på deg mye klær og ikke ønsker å dra buksa ned på lårene.

Pass på trykket

Også med denne trakten kan du oppleve at tuten blir en vannspreder ved for høyt trykk. Jeg anbefaler derfor at du holder litt igjen når du later vannet.

Waypi har også en forlenger, som fungerer fint og sitter godt på urinalen. Klipp til det lange rører til ønsket lengde. Produktet kan kokes for sterilisering.

Waypi tissetrakt

Sammenleggbart urinal i medisinsk silikon. Flatt etui medfølger.

Vekt: 18 g, etui 33 g, forlenger 6 g

Pris: kr 289,- / forlenger kr 49,-

Leverandør: Tafre AS

Karakter: 3,5

Powered by Labrador CMS