Annonse

Test av tissetrakt fra pStyle

Test av tissetuter
pStyle tissetrakt i hardplast er enkel å bruke.

Best når du er på farten

pStyle er en tissetrakt laget i hardplast, noe som gjør den svært enkel å bruke.

Publisert Sist oppdatert

Det er enkelt å plassere denne trakten mellom beina, enten du har klær på eller ei. Den harde kanten kan du også bruke til å «svabre» bort de resterende dråpene ved å dra produktet framover etter bruk.

I begynnelsen, var jeg skeptisk til den åpne løsningen, men fant fort ut at man kan tisse med full stråle og trykk uten at det skulper over eller påvirker hvordan urinen renner ut over tuppen. Med en liten tilt ned etter plassering i skrittet, gir dette produktet deg god kontroll over vannlatingsprosessen.

Praktisk

På grunn av den harde plasten, har du mulighet til å la undertøyet gli til siden, framfor å måtte dra det ned foran. Den åpne løsningen gjør at produktet er enkelt å holde rent og tørt etter bruk.

Stå rett

Den eneste ulempen jeg kan finne, er at den åpne løsningen kan by på utfordringer om man ikke står rett. Derfor er ikke dette et produkt førstevalget om man skal ligge og tisse. I teltet er det altså knestående positur som gjelder.

Produktet er også noe vanskeligere å bruke når du skal tisse på flaske. Svaret er å bruke en flaske med romslig åpning. Produktet har ingen hank, men produsenten har laget en beholder i økologisk bomull med karabinkrok, kalt pCase, som man kan kjøpe i tillegg.

pStyle tissetrakt

Åpent urinal i hardplast.

Vekt: 22 g, etui 26 g

Pris: kr 143,- / etui kr143,-

Leverandør: Frøya Naturprodukter AS

Karakter: 5,5

Powered by Labrador CMS