Annonse

Test av Fjellreven Lappland Friluft 45

Test av Fjellreven Lappland Friluft 45

Rolls royce på ryggen

Fjellreven Lappland Friluft svir litt på pungen, men du får det du betaler for.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel.

Jeg har hatt mange sekker på ryggen opp gjennom åra. Konstruksjonene blir stadig bedre, med mange smarte finesser. Det er uansett bærekomforten som er viktigst.
Lappland Friluft sitter som et skudd på ryggen. Med sine drøye 2 kg er det ingen lettvekter, men dette oppveies i stor grad av den suverene bærekomforten. Nettingramma fungerer supert, med god utlufting for ryggen. Praktisk med børseholder, svippsekk, viltpose og signalkamuflasje/regntrekk. Og alt dette kan droppes, hvis du foretrekker det. Jeg setter også pris på de langsgående glidelåsene, som gir rask tilgang til klær og utstyr i bunnen av sekken. Alle reimer er enkle å justere, inkl. høyden på den tverrgående brystreima. Jeg noterer meg også at bærereimene har tilfredsstillende polstring, samtidig som de gir godt anlegg for kjappe skudd med hagla.
Om jeg skal være veldig pirkete, kunne det ideelt sett gått enda litt raskere å skifte mellom den utenpåliggende svippsekken og viltposen.

Prisen er relativt stiv, men jeg tør påstå at dette er et kjøp du ikke vil angre på. Lappland Friluft fungerer prima som jaktsekk. Hadde den rommet 10 liter mer, hadde det også blitt min foretrukne allround dagstursekk.

Fjellreven Lappland Friluft 45

Teknisk avansert jaktsekk, 45 l. Vendbart regntrekk for kamuflasje vinter/ sommer (signalfarge). Avtakbar svippsekk/ lomme på utsiden. Nettingramme for best mulig utlufting for ryggen. Viltpose i netting.

Volum: 45l., størrelse: 32 x 30 x 68cm.

Vekt: 2130 g. Bæresystemet er designet for menn.

Pris: kr. 3339,-

Importør: Fenix Outdoor Norge AS, fjellrevenshop.no

Powered by Labrador CMS