Bergans Trollhetta V5 95 L

Oppgradert traver holder tritt

Bergans Trollhetta har lenge vært en trofast følgesvenn for fjellvandrere. Oppgraderinger gjort i seinere år, har gjort en god sekk enda litt bedre.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Vi har sett nærmere på V5 utgaven i 95 liter, hvor lavere vekt og oppgradert bæresystem er blant de viktigste endringene. Sekken er beregnet for pakkvekt opp til 30 kilo. Selv om den også fås i en mindre Lady-utgave, er 95-literen på ingen måte forbeholdt menn med lange og brede ryggtavler. Sekkens forholdsvis slanke utforming og mange justeringsmuligheter gjør at den også passer godt til litt spinklere kropper.

Bærekomfort

Bæresystemet (Spine2) følger kroppens bevegelser godt, og oppleves funksjonelt og komfortabelt under lange vandringer i variert terreng. Det regulerbare ryggstykket glir på stabiliserende spiler, og ved hjelp av en solid aluminiumskrok og en borrelåsklaff, kan man enkelt justere lengden i ønsket posisjon. Skulderremmer og hoftebelte er godt polstret med ventilerende airmesh. Solide og funksjonelle kompresjonsremmer på hver side sørger for god komprimering og stabilisering av pakkvolum.

Kjære leser!

For å lese denne artikkelen må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.