Annonse

Test av Lowe Alpine Airzone Trek 35

Test av Lowe Alpine Airzone Trek 35

Luftig på rygg

Airzone Trek scorer høyt på ventilasjon og bæring i krevende terreng.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Sekken fikk nytt design i fjor. Snøringen er annerledes, men effektiv. Her holder du i en hempe og drar i sekketrekket, istedenfor den tradisjonelle strammesnora. Et utvidbart topplokk gir god plass for klesskift og utstyr du vil ha lett tilgjengelig.

Airzone er en tursekk med svært god ventilasjon i ryggen.

Sekken har en stor tøyelig meshlomme i front, samt en på hver side. Bærereima er sømløs, akkurat passe bred og nok polstret til at den ikke gnager. Sekken kan enkelt justeres i rygg og hofter, mens du kan plassere brystreima, med fløyte på belteklipset, i seks ulike «spor» for optimal tilpasning til egen kroppsfasong.

Vellykket ventilering

Sekken har et AirZone Centro-bæresystem som er anatomisk formet, justerbart og følger dine bevegelser. Selv med full sekk er det komfortabelt å forsere hindringer i terrenget. Også ryggventilasjonen må trekkes fram: de mest utsatte steder for svette har større «pustehull» i en ellers sømløs netting. Her er det nok luft mellom ryggtavle og sekk til å unngå at det blir altfor klamt. Nettingen er samtidig stram nok til å gi stabilitet.

Anvendelig

Sekken har en avtakbar skillevegg innvendig, inngang til camelback, glidelåslommer på begge hofter, samt fester til isøks, staver og nøkler og annet. Airzone Trek fås i str. 35:45 L eller 45:55L. Begge sekker har et topplokk som kan øke volumet med ti liter. Bruksområdet er dermed større enn kun dagsturer.

Lowe Alpine Airzone Trek 35:45 L

Tursekk tilgjengelig i 35:45 L og 45:55L. AirZone ventilering/sømløs mesh i rygg.

Rygglengde: 48-53 cm.

Dimensjoner: 75x32x25 cm.

Vekt: 1,6 kg.

Pris: kr 1699,-

Leverandør: Equip Norway AS

Karakter: 5

Powered by Labrador CMS