Annonse

Test av Sitka Bivy 30 ryggsekk

Test av Sitka Bivy 30 jaktsekk

Fleksibel sekk for riflejegeren

Sitka Bivy er en solid og behagelig jaktsekk for dagsturer og korte overnattingsturer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Sitka Bivy 30 er en svært fleksibel sekk med god bærekomfort. Bæresystemet har trekk fra pakkrammesekker, og gir mye støtte og stor kapasitet.

Det ventilerte ryggstykket holder sekken ut fra kroppen og gir god lufting. De mange reguleringsstroppene gir sekken stor fleksibilitet og perfekt tilpasning til børa, men vi hadde klart oss med noen færre.

Bærereimene er i kraftigste laget for godt anlegg med hagla. Det kraftige hoftebeltet takler mye vekt, men kunne gjerne hatt en litt større spenne foran. Glidelåser i full lengde på begge sider, gir enkel tilgang til innholdet.

Sitka Bivy 30 er en anvendelig sekk for riflejegeren, der børa kan variere mye med jaktform og jaktlykke. Pluss for stor justerbarhet og god bærekomfort, minus for liten spenne på hoftebelte og generelt mange stropper å holde styr på.

PRODUKTFAKTA: Jaktsekk for dagsturer og korte overnattingsturer. Lyst kamuflasjemønster, Optifade Open Country, tilpasset høyfjell. Bæresystem med solid aluminiumramme, kraftig hoftebelte og et stramt ryggstykke av netting. Profilsydde bærereimer og regulerbar bryststropp.

Stort hovedrom med toveis glidelås langs siden i hel lengde. Lang snølås med stramming oppe og nede. En stor nettinglomme på ryggsiden i hovedrom. Romslig ytterrom med stor åpning over toppen, og lomme med egen glidelås utenpå. Stroppene har feste til å rulle sammen overflødig lengde.

Sekken har doble strammestropper med klipslås på begge sider, på baksiden og under. Stroppene komprimerer sekken meget godt ved lite innhold. Avtakbart topplokk med fire regulerbare stropper. Topplokket har en stor lomme med to rom.

Sitka Bivy 30

Volum: ca. 48 liter.

Høyde: 50 cm + 25 cm snølås.

Vekt: 1970 gram

Pris: kr 3999,-

Leverandør: Bowland

Powered by Labrador CMS