Annonse

Test av Vortex Glasspak kikkertveske

Test av Vortex Glasspak kikkertveske.

Kikking uten kink i nakken

Kikkertveska Vortex Glasspak byr på god avlastning for nakken til en fornuftig pris.

Publisert Sist oppdatert

Vortex Glasspak er veska for deg som bærer kikkerten mye, og ønsker lett tilgang på brystet, uten å belaste nakken. Med bæreseler som går over skuldrene og midjen, blir vekta mye mer behagelig å håndtere. Reimene kunne dog vært noe mer polstret eller avstivet for enda bedre komfort.

Kikkerten kan ligge løst i veska, eller den kan festes til skulderstroppene, og henge løst over veska. Slik blir den like tilgjengelig som med nakkestropp. Liggende i den polstrede vesken, har kikkerten god beskyttelse mot både vær og fall.

Vesken har en behagelig beige/sandfarge, og blir ganske anonym mot de fleste bakgrunner. Lokket festes med en elastisk stropp over en enkel metallbøyle. Dette fungerer hurtig og lydløst. Stoffet er vannavvisende, men er ikke spesielt lydsvakt.

Veska har nettinglommer på sidene og på baksiden, med plass til diverse utstyr.

Vortex Glasspak gir god kvalitet til en hyggelig pris. Veska passer nok best til f.eks fugletitting, toppjakt eller reinsjakt, mens smygjegeren trolig vil foretrekke en stoffkvalitet som lager litt mindre støy.

Vortex Glasspak kikkertveske

Polstret bæreveske med reimer rundt skuldre/midje. Passer til normalt stor kikkert, 10x42 og mindre. Stoff i nylon/polyester. Har små nettinglommer på sidene for diverse utstyr. Lokket lukkes med en strikk over en metallhempe.

Vekt: 226 g

Mål: Bredde: 173 mm, dybde: 95 mm, høyde: 158 mm

Pris: kr 699,-

Leverandør: Jaktfall AS

Karakter: 4,5

Powered by Labrador CMS