NJFF spanderer jaktradiolisensen

Som bruker av jaktradiokanalene er du som kjent pliktig til å betale en årlig jaktradiolisens. Denne lisensen er nå inkludert i medlemskapet ditt i NJFF.
16. september 2021

Norges Jeger- og Fiskerforbund sikrer at alle jegere har tilgang til jaktradiofrekvenser gjennom å administrere de seks jaktradiofrekvensene som skal dekke behovet for kommunikasjon mellom jegere som utøver lagsjakt i Norge, på vegne av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Avgiften går til å dekke konsesjonsavgiften NJFF betaler til Nkom, samt drift av registeret. 

Dersom du er NJFF-medlem, vil den årlige avgiften framover bli dekket av forbundet, som en del av medlemsfordelene. Dersom du ikke er medlem i NJFF, må du registrere deg i jaktradioregisteret og betale en årlig avgift på 250 kroner.

Jaktradiolisensen er personlig og med gyldig lisens kan du eie så mange jaktradioer du vil og benytte jaktkanalene.

Les mer på jaktradiolisens.no

Emneord: 

Siste fra Jakt

Frykt for at villreinen på Hardangervidda skal bli utryddet

Jegere og ordførere rundt Hardangervidda frykter at villreinen der skal bli utryddet dersom statlige myndigheter får det som de vil.

Rovviltnemndene vil felle fire ulverevirer i ulvesonen

Rovviltnemndene i Hedmark og Oslo, Akershus og Østfold mener det bør gis lisenskvote for felling av revirene Rømskog, Mangen, Hornmoen og Bograngen. – Fornuftig, sier leder for NJFF, Knut-Arne Gjems.

Viltstellprisen til livredderne i Østfold

Magnus Johannessen (Båstad GJFF) og Bjørn Einar Lier (Trøgstad JFF) tildeles NJFFs viltstellspris 2021 for sitt slått- og rådyrprosjekt.

På forsiden nå